Ruimte en natuur op vakantie

Bungalowparken staan er over het algemeen bekend om dat je niet veel ruimte hebt, de kavels zijn relatief klein en het terras past net een tafel met vier stoeltjes op. Bij Bungalowpark Limburg heb je een zeer grote kavel waar de luxe bungalow op staat. Een riante tuin en een terras waar je zeer veel ruimte hebt. Vakantie betekent ook je eigen comfortabel kunnen bewegen, bij het bungalowpark de Leistert is niet alleen je bungalow luxe, fraai opgezette tuinen maken het plaatje compleet.

Soorten bungalows

Bungalowpark Limburg

De accommodaties van het park zijn er in verschillende soorten en formaten. Vind je strak en modern mooi dan kun je een mooie moderne bungalow huren, ben je meer gecharmeerd van een echte vakantieboerderij, deze authentieke bungalow heeft een oude uitstraling maar is voorzien van alle denkbare luxe van binnen. Een whirlpool, sauna of één van de andere speciale bungalows zijn allemaal beschikbaar bij Bungalowpark Limburg. Heb je kinderen dan is er de optie om een kids special variant te nemen, in de achtertuin heb je dan een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Veel activiteiten en faciliteiten

Bungalowpark Limburg

Niet alleen de bungalows zijn om van te dromen, de vele faciliteiten en activiteiten maken Bungalowpark Limburg tot een van de beste vakantieparken van Nederland. Het zwemparadijs wat subtropisch is, verwarmd buiten golfslagbad zijn enkele dingen die je kunt doen tijdens het verblijf. Bowlingbanen, de overdekte plaza met speeltoestellen en de indoor jungle waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen op de toestellen. Het recreatieteam onder aanvoering van Pluck en Pien laten de kinderen de hele dag lachen.