Leuk! Vakantie foto’s gebruiken voor persoonlijke producten

Er zijn tegenwoordig enorm veel producten. Enorm veel producten die in massa worden geproduceerd, veelal in China. Veel producten lijken daarom op elkaar en zijn niet uniek meer. Dit is de reden waarom we het fijn vinden als iets uniek is. Unieke producten maken ons blij en laat ons speciaal voelen. Dus waarom niet vaker voor persoonlijke producten gaan? Met de huidige techniek is het mogelijk om zoveel producten te maken, maar is het ook mogelijk om persoonlijke producten te maken. In dit artikel tweetal voorbeelden van zulke producten.

  1. De persoonlijke fotokalender

Een eigen kalender maken is mogelijk! Er bestaat software waarbij je eigen foto’s upload en gebruikt om je eigen kalender te ontwerpen. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten fotokalenders. Dit is je basis. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerp van de kalender. Denk aan achtergronden, kleuren, gebruik van sjablonen, emoticons en nog veel meer. Tot slot voeg je je foto’s (van je vakantie bijvoorbeeld) toe en heb je een fotokalender die niemand anders heeft! Dat is een garantie die je hebt. Erg gaaf dus.

  1. De persoonlijke fotoslinger

Dit verhaal geldt ook voor de persoonlijke fotoslinger. Een eigen slinger maken is dus ook mogelijk! In principe doorloop je dezelfde stappen als bij de kalender. Je gebruikt software en kiest een een soort slinger met bepaalde eigenschappen. Vervolgens voeg je jouw foto’s toe en heb je persoonlijke slingers!