Ga je eropuit met de camper? Lees deze tips eerst!

camper huren tips

Ben jij van plan om binnenkort een camper te huren in Zwolle en eropuit te gaan? Dan moet je deze tips lezen. Of je nu een ervaren kampeerder bent of dat het de eerste keer is dat je een camper huurt bij bijvoorbeeld deleukstecamper.nl, het kan geen kwaad om de belangrijkste tips nog een keer te lezen. Sommige dingen kunnen je vakantieplannen maken of breken. Lees snel verder zodat jij met een gerust hart vanuit Zwolle met de camper kan vertrekken.

Let op het formaat van je camper

Heb je zelf een camper, dan kun je natuurlijk weinig meer veranderen aan het formaat. Maar ga je een camper huren, dan kun je je keuze nog aanpassen op je plannen en behoeften. Daarom raden we je ook aan dat je eerst een camper huurt om deze uit te proberen voordat je de camper koopt. Ga je naar een camping toe, dan krijg jij een paar vierkante meters toegewezen. Kom je met de campertent over je toegewezen stukje heen? Grote kans dat je dan in de ruimte van je buurman zit. Houd je buren te vriend en let op de ruimte die je krijgt op bestemming en de afmetingen van alle aspecten van de camper die je huurt.

Extra tip: of je nu een camper huurt of je eigen camper meeneemt: herinner jezelf van tevoren aan de hoogte, lengte en breedte van de camper. Tunnels en bruggen buigen niet mee!

Denk na over je standplaats

Sta je op de camping, dan zul je niet altijd in de camper naar de toilet gaan, vooral met gezelschap zal het gebeuren dat je eigen toilet al bezet is. Je wilt daarom niet te ver van de campingtoiletten staan. Vooral een wandeling met een volle blaas midden in de nacht kan erg lang lijken te duren. Daarnaast wil je ook niet te dichtbij de toiletten staan. Dan heb je namelijk te maken met veel voetverkeer langs je standplaats én als de wind verkeerd staat… je raad het al. Kies je standplaats dus strategisch.

Denk om de camper koplampen

Tot slot nog één belangrijke tip om je buurman te vriend te houden. Kom je ‘s avonds laat of ‘s nachts aan op de camping? Denk dan om je koplampen. Het licht van je koplampen kan je slapende buren storen en wakker houden. Zet die dus uit wanneer het kan! Je wilt geen chagrijnige buurman al vanaf de eerste ochtend. Dus, in het kort: ga je een camper huren? Hou dan dan de formaten van je camper in de gaten en hou je kamperende buurman te vriend!