Ga eropuit in Nederland

Het is weer een nieuw jaar, wat betekend nieuwe reizen maken en nieuwe plekken ontdekken. Afgelopen jaar, 2020, was niet het beste jaar om te reizen. Hopelijk kunnen we dit jaar er meer op uit trekken en kunnen we makkelijker gaan en staan waar we willen. Maar een ding is zeker, je kunt altijd ons eigen mooie land bekijken en ontdekken. In holland boven amsterdam zijn er namelijk leuke steden en gebieden te bezoeken.

Alkmaar

Een van die steden die boven Amsterdam liggen, is Alkmaar. De stad van de voetbalclub AZ. In Alkmaar was eerst een gemeente waar alleen de stad Alkmaar in lag, maar sinds 2014 horen daar nog een aantal kleine dorpjes bij. Alkmaar is een leuke stad om eens te bezoeken. Je kunt er leuke winkeltjes vinden en er zijn genoeg activiteiten te vinden.

Den Helder

Veel mensen zullen Den helder wel kennen, doordat je daar de oversteek maakt naar het Waddeneiland Texel. Alleen hebben maar weinig mensen het plaatsje echt bezocht. In Den Helder heb je een winkelcentrum en zijn er nog genoeg andere dingen te bekijken, zoals grote schepen en natuurlijk de pont naar Texel. Daarnaast kan je hier ook een mooie overnachting boeken. Voor veel mensen is het namelijk een redelijk lange reis om naar Den Helder te komen. Het is echt een aanrader om een overnachting te boeken in een van de leuke hotels in omgeving Den Helder. Je kunt dan de volgende dag uitgerust zonder haast de pont naar Texel nemen of een andere kant op te gaan. In Den Helder heb je meerdere hotels, die allemaal prima te betalen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *