Dagje uit met het hele gezin

Toverland overnachten

Een dagje met het hele gezin naar Toverland wordt vast een geslaagd dagje uit, vaak moet je nog een heel stuk naar huis rijden na een inspannende dag. Hotel Maashof ligt in de buurt van het park, hier wordt het unieke Toverland overnachten arrangement aangeboden. Als je de hele dag in het park bent geweest en hebt genoten overnacht je daarna heerlijk in een van de prachtige kamers die het hotel heeft te bieden. Zo kun je de volgende dag weer veilig en uitgerust naar huis toe.

Toverland overnachten

Waaruit bestaat het arrangement?

Je bezoekt niet alleen het leukste vakantiepark maar overnacht ook in een van de beste hotels die er zijn. Het arrangement bestaat niet alleen uit een overnachting in de Maashof, maar ook twee kaarten voor volwassenen voor Toverland. Overnachten doe je in een familie comfortkamer. Kaarten voor meer personen of kinderen zijn eenvoudig bij te boeken. Als je in het hotel komt na een dag Toverland neem je met het hele gezin een heerlijk diner of een drankje voor je naar de kamer gaat. 

Toverland overnachten

Modern hotel

Hotel Maashof is een modern en strak hotel, de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Van de eenvoudigste kamer tot een luxe suite, of de kamer voor complete gezinnen. Een televisie, gratis wifi, een kluis en een heerlijke ruime badkamer zijn een paar faciliteiten die iedere kamer heeft. Kom je een dag eerder dan heb je de gelegenheid om eerst te ontbijten voordat je naar Toverland gaat. Kom je weer in het hotel dan geniet je uitgebreid van een zalig diner.